FAQ

Voorafgaand aan onze huurperiode

Ja hoor! Onze matrassen slapen echt wel lekker (stevig), maar we begrijpen ook dat sommige mensen nou eenmaal nóg beter slapen op hun eigen matras. Misschien is het even proppen in de auto, maar het resultaat mag er zijn! Houdt er rekening mee dat onze vouwbedden een lattenbodem van 90 x 200 cm hebben (bij twee bedden aan elkaar dus 180 x 200 cm). Als je matras zelf iets kleiner is, is dat dus in principe geen probleem, maar bij een groter matras zal deze niet passen i.v.m. een metalen rek aan de boven, en onderkant.

  • Op de webpagina “tent opties” kan je zien welke items er voor jou geregeld worden.
  • Houdt er rekening mee dat je zelf voor je eten en drinken moet zorgen. Behalve wat koffie en thee, en een klein flesje wijn is er geen eten en drinken voor je aanwezig.
  • Als je de Deluxe upgrade geboekt heb leveren we 2 gaspatronen per 6 dagen mee. Wil je meer koken, dan zal je zelf extra gaspatronen moeten kopen. Ook leveren wij 1 zak hout (22 liter inhoudt) mee voor de vuurschaal. Hiermee kan je ongeveer 2 avonden een vuurtje maken. Als je van plan bent meer te stoken kan je het vooraf bij ons aanschaffen, of zelf brandhout bijkopen.
  • Je strandhanddoek dien je zelf mee te nemen wanneer je de Deluxe upgrade geboekt heb ontvang je van ons wel badhanddoeken, maar geen strandhanddoeken.
  • Je kleding. Vaak vergeten items zijn: regenjas, zwembroek/bikini, extra sokken. En vergeet je slippers niet!
  • En google verder ook vooral nog eens naar inpaklijsten voor vakantie

Ja, uiteraard kan dit. In principe betekend een boeking echter wel dat er ook al voldaan is aan de betalingsverplichting, en we ontvangen vanaf dat moment weinig annuleringen meer.

Nee, helaas vinden niet alle campings het goed als een derde partij een tent komt opbouwen voordat jullie als gast al aanwezig zijn. Ook hebben niet alle campings sta-plekken die groot genoeg zijn voor onze Glamping tenten. Daarom is onderling overleg tussen jou en Serenity Glamping nodig over jou favoriete kampeerlocatie voordat jij de boeking plaatst.

Zeker! We raden aan om vooraf al wat boodschappen te doen zodat je in ieder geval voor de eerste avond en ochtend eten “in huis” hebt. Serenity Glamping levert in principe geen etensmiddelen bij.

Honden zijn helaas niet welkom in de tenten van Serenity Glamping. Dit heeft te maken met hygiëne (gasten dienen ook altijd hun schoenen uit te doen) en met mogelijke allergieën van andere gasten. Mocht de camping honden toestaan, en je wil zelf een extra tentje meenemen zodat de hond daar in slaapt? Dan vinden wij dat uiteraard helemaal leuk. Houdt er dan wel rekening mee dat je een (nog) grotere kampeerplek dient te reserveren zodat beide tenten hier op passen.

Uiteraard! Wij vinden het helemaal leuk wanneer ook de allerkleinste kunnen genieten van de sereniteit van het buitenleven. Kinderen t/m 3 jaar kunnen gratis mee komen (dit staat los van de camping kosten). Houdt er wel rekening mee dat Serenity Glamping voor die kleinste geen bed neer zet of in speciale interieurwensen kan voorzien. Dat zullen jullie dus zelf van huis moeten inpakken en meenemen.

Geen probleem, wij kunnen bij Serenity Glamping wel tegen een stootje. Regen of geen regen, wij zetten de tent gewoon voor je op zoals afgesproken. Houdt alleen wel even rekening met storm. Bij windvlagen vanaf 60 km per uur dienen we op te letten en mogelijk aanpassingen te doen. Vanaf 70 km per uur, kunnen we zelfs besluiten om tenten neer te halen.

Load More