FAQ

Boekingsproces

Zodra we je de factuur met de Tikkie verstuurd hebben is deze 14 dagen geldig. Daarna vervalt je optie.

Category: Boekingsproces

Als je een reserveringsaanvraag doet bij Serenity Glamping betaal je nog niet. We willen namelijk eerst zekerheid dat we met jouw favoriete camping kunnen samenwerken. Wanneer we een akkoord hebben van je camping, sturen we je de factuur met een Tikkie via de sms/Whatsapp en/of een QR code op je factuur van Tikkie. Zodra deze voldaan is, is je boeking bevestigd.

Category: Boekingsproces

Iedereen is welkom bij Serenity Glamping! Echter, er moet wel minimaal één persoon boven de 18 het gehele verblijf aanwezig zijn, en deze persoon maakt ook de reservering & betaling. Houdt er rekening mee dat dit ook de persoon is die financieel garant staat voor als er tijdens jullie verblijf iets kapot gaat of zo vies geworden is, dat we het niet meer schoon krijgen en daardoor moeten vervangen.

Kinderen tot en met 3 jaar zijn gratis, indien Serenity Glamping geen interieur of overige materialen mee hoeft te leveren voor het kind. Deze materialen dien je dan dus zelf mee te nemen.

Category: Boekingsproces

Dit doen wij in principe nooit tenzij de weersverwachting te gevaarlijk is. Serenity Glamping neemt dan eerst contact met jou op. In dat geval wordt binnen 14 dagen vanaf de annuleringsdatum het betaalde bedrag terug op je rekening gestort

Category: Boekingsproces

Als er op het moment van de vraag naar de extra Deluxe upgrade, deze ook beschikbaar is in jou huurperiode dan kan dat kosteloos worden geüpgraded.

Category: Boekingsproces

Dit kan! Er zijn voordelen als je 2 of 3 tenten huurt. Zo kan je voor minder nachten reserveren & of is er een 10% korting als je minimaal 6 nachten boekt. Als je meer dan 3 tenten wilt huren voor events, dan maken wij een offerte op maat.

Category: Boekingsproces

Ook dat is absoluut geen probleem. Per tent (per 2 personen) kan je extra nachten bij huren.
Tot 7 nachten kan je zowel de Junior als de Presidentiële suite voor €75 per nacht bijboeken. Vanaf 7 nachten is een extra nacht €55.
De Deluxe Upgrade optie kan je daarnaast bijboeken voor €25,- per extra nacht. We leveren vanaf 7 nachten een extra set schoon beddengoed (wel even zelf opmaken), een extra hout set en per extra 3 nachten twee extra gaspatronen

Category: Boekingsproces

Dat kan natuurlijk altijd. Echter, om een overnachting op locatie naar keuze voor ons rendabel te maken hanteren wij qua prijs een minimaal aantal nachten van 4. Wil je meer dan 2 tenten huren voor een groepsevenement of trouwerij? Neem dan contact met ons op om de aangepaste mogelijkheden te bespreken.

Category: Boekingsproces

Jij boekt zelf je camping! Echter, we willen je vragen wel eerst contact met Serenity Glamping op te nemen om de mogelijkheden te bespreken. Zo dienen alle campings akkoord te geven op de reservering waar er met een derde partij wordt gewerkt. Daarnaast zijn er nog een paar faciliteiten waar je rekening mee dient te houden. Zo dient een kampeerplek voor de Junior Suite minimaal 7 bij 7 meter te zijn, en de kampeerplek voor de Presidentiele suite minimaal 8 bij 8 meter. De kampeerlocatie mag daarnaast nooit verder dan 45 meter van de elektriciteitspaal verwijderd zijn indien je gebruik wilt maken van elektra.

Category: Boekingsproces

Load More