FAQ

Tijdens onze huurperiode

Het zou kunnen dat je tent nog niet klaar is als je te vroeg aankomt. Mag je van de camping al wel het terrein op, zorg dan dat de medewerker van Serenity Glamping alle vrijheid houd op het terrein om in de weer te zijn met het tentdoek, de palen en de inrichting.

Dit is op iedere camping anders. Informeer daar dus naar bij de camping die je geboekt hebt. Je tent zal in bijna alle gevallen al voor je zijn opgezet tegen de tijd dat je op de camping arriveert. Als je een vaste plek hebt afgesproken zetten wij de tent daar voor je op indien de plek groot genoeg is, zo niet dan kiezen wij een leuk plekje voor je uit om de tent op te zetten. Deze kan daarna niet meer verplaatst worden. We hebben een bordje van hout op kniehoogte met het logo van Serenity Glamping bij je tent in de grond gehamerd. Zo kan je dus zien of het jou tent is. De campinghouder kan je in de meeste gevallen naar je tent wijzen.

Bespreek het eerst even bij de campinghouder en bel vervolgens ons. Als het qua verhuurmateriaal en data mogelijk is dan vinden wij het geen enkel probleem om je boeking tijdens je verblijf nog aan te passen en je een factuur & Tikkie na te sturen. Als je van locatie wilt veranderen gelden wel weer de minimale afname van 6 nachten bij een tent, ivm de te maken kosten die daarbij komen kijken.

Tijdens de reservering kan je ons het best even bellen. Middels een tikkie zullen wij het upgrade bedrag in rekening brengen samen met de uurloon en reiskosten indien het materiaal beschikbaar is. Binnen 14 dagen voorafgaand aan de boeking, of zelfs tijdens de boeking nog afzien van de Deluxe upgrade is niet meer mogelijk daar wij het materiaal beschikbaar voor jou hebben gehouden.

We raden aan om altijd je meest waardevolle spullen met je mee te nemen als je de tent verlaat. Wanneer er eigendommen van Serenity Glamping worden gestolen vragen we je de diefstal te melden bij de campinghouder, ons te bellen en aangifte te doen bij de politie. Zo kunnen wij onze verzekering inschakelen. Dit is voor je eigen spullen, indien die worden gestolen, ook de beste stap.

Dat deed je vast niet expres, dat weten wij ook. Helaas ben je wel zelf verantwoordelijk voor schade aan de tent en/of het interieur. We vragen geen borg, maar bij schade kunnen wij een factuur en Tikkie nasturen met een specificatie van de gemaakte schade en de bijbehorende kosten voor uw rekening. Je kan hierover meer lezen in de Algemene Voorwaarden.

Indien het niet nodig is om de hulpdiensten te bellen, ga dan naar de campinghouder en overleg de mogelijkheden voor zorg. Wellicht dat een EHBO kist voldoet of de campinghouders kunnen jullie de dichtbij zijnde medische hulp wijzen. Is er geen andere uitweg dan de vakantie vroegtijdig te stoppen? Neem dan contact met ons op. In principe is er geen sprake van restitutie, echter we kunnen altijd de mogelijkheden bekijken.

Oei, dat is jammer. Probeer altijd eerst met de campinghouder te overleggen of er iets gedaan kan worden aan het probleem wat je ervaart. Helaas kan Serenity Glamping hier verder niet in bemiddelen of zijn wij op welke manier dan ook aansprakelijk voor de kampeerlocatie/camping die jij uitgekozen en geboekt hebt. Vaak doet een goed gesprek met de betrokkenen of de campinghouder al wonderen. Wil je écht niet langer op de camping blijven? Dan kunnen wij de tent voortijdig komen ophalen en afbreken. Helaas is er geen sprake van restitutie. Indien je naar een andere locatie wil verplaatsen faciliteren wij hier graag in. Wel zullen wij hiervoor de nodige kosten in rekening brengen.

Wat vervelend dat je een probleem ervaart met de tent! Voordat je zelf aanpassingen gaat doen, bel ons eerst even om te overleggen. Is er iets kapot? Dan komen wij indien nodig zo snel mogelijk om de tent te repareren.

Geen zorgen! De tenten zijn volledig waterdicht. Het grondzeil is  ongeveer 10 centimeter boven de grond vast gerits aan het canvas tentdoek. Zelfs bij stilstaand water zal het water dus de tent niet inkomen. Je kan bij regen ook binnen zitten. Wanneer je de tarp aan een kant omhoog zet, kan je je aan de ene kant tegen zijwaartse regen beschermen, en onder het hoge gedeelte koken.

De Junior suite kan in principe blijven staat tot windstoten van 80km per uur. De presidentiële suites kan tot 70km blijven staan. De tarpen dienen het eerst neer te worden gehaald met windstoten vanaf 60km per uur. Bij code oranje zullen wij jou vaak al bellen. Mocht je nog niks van ons gehoord hebben, maar wel twijfelen of je veilig in de tent kan blijven, verlaat dan de tent en neem contact met ons op. De tenten zijn geen stormtenten, de tentpaal kan door harde wind buigen waardoor het doek en de scheerlijnen kunnen breken.

Je tent zal in bijna alle gevallen al voor je zijn opgezet tegen de tijd dat je op de camping arriveert. Als je een vaste plek hebt afgesproken zetten wij de tent daar voor je op, zo niet dan kiezen wij een leuk plekje voor je uit. Deze kan daarna niet meer verplaatst worden. We hebben een bordje van hout op kniehoogte met het logo van Serenity Glamping bij je tent in de grond gehamerd. Zo kan je dus zien of het jou tent is. De campinghouder kan je in de meeste gevallen naar je tent wijzen.

Niet op alle campings wordt het toegestaan om vuur te maken. Daarnaast zijn er ook voor de campings waar het wél toegestaan is soms beperkingen die worden opgelegd naar aanleiding van het weer/droogte. Houdt dit dus zelf goed in de gaten. Serenity Glamping is hiervoor niet verantwoordelijk.

Load More