FAQ

Materialen

Ja! Als je een tentlocatie boekt met elektra, en binnen 45 meter van een elektriciteitspaal, dan zorgen wij voor een haspel met 4 exits. Wanneer jij een Deluxe upgrade boekt zal een van deze toegangen bezet zijn door de mini koelkast.

Category: Materialen

Als je de tent kachel op de juiste manier bedient is deze veilig. De kachel is voorzien van een vonkenvanger en wanneer je enkel daarvoor bestemd brandhout (droog, vrij van bewerkingsmiddelen) gebruikt beperk je al voor een groot deel de risico’s.

Ben jij boven de 18, heb jij ervaring met het maken van vuur in houtkachels, en is het tussen oktober en eind maart, dan mag jij in principe een houtkachel huren. Wij zorgen dan deze goed geïnstalleerd is in de tent. Zorg wel dat de camping die jij boekt het toestaat dat er vuur gemaakt wordt in een tentkachel. Serenity Glamping levert voor iedereen die een tent met kachel boekt een stookinstructie mee. Lees deze goed door voor je de kachel aan steekt. Serenity Glamping is onder geen enkele voorwaarde verantwoordelijk voor schade aan tent, materiaal of personen.

Category: Materialen

Bij Serenity Glamping gebruiken wij de tentkachels van Winnerwell. Wij verhuren de XL editie voor in onze tenten zodat er ook op gekookt kan worden. Houdt er wel rekening mee dat wij onze tent kachels alleen uitlenen in de maanden oktober t/m maart en alleen voor gasten met ervaring in het gebruik van houtkachels. Winterkamperen kan in een 5m Junior Suite type tent. Ga via “tent opties” naar de pagina “tenten, bedden & kachels” om hier meer over te lezen.

Category: Materialen
  • De tenten van Serenity Glamping zijn altijd van het kwaliteitsmerk Sibley Bell en hebben een katoenen tentdoek. Onze leverancier is Canvascamp. De Junior suites zijn van de Pro editie, de Presidentiele suites van de Ultimate editie. Ga via “tent opties” naar de pagina “tenten, bedden & kachels” om hier meer over te lezen.
Category: Materialen

Ja zeker! Zowel qua interieur, als qua exterieur zijn er opties. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken

Category: Materialen

De Junior Suite heeft een diameter van 5 meter (19m2) met een Pro canvasdoek welke geschikt is voor 4 seizoenen en een windkracht kan houden tot 80km per uur. Met de 90 x 200 bedden en behoud van luxe kunnen er 3 gasten in een Junior Suite verblijven.

De Presidentiële Suite heeft een diameter van 6 meter (28m2) met een Ultimate canvasdoek welke geschikt is voor 3 seizoenen en een windkracht kan houden tot 70km per uur. Met de 90 x 200 bedden en behoud van luxe kunnen er 5 gasten in een Presidentiële Suite verblijven.

Category: Materialen

Load More