Ontdek het verschil

Wij regelen het voor jou

Dit jaar geen stress aan organisatie! Het enige wat jij hoeft te doen is je favoriete camping uitzoeken en een tent bij ons boeken – wij regelen de rest! Onze experts helpen je graag met het maken van de keuze in tent & luxe. Daarnaast zorgen wij voor de kleine details die je reis onvergetelijk maken. We zetten je tent, plaatsen het interieur, maken je bed op, leggen schone handdoeken voor je klaar en zorgen dat je tent tip-top in orde is voordat jij op de camping aankomt.

Pop-up; beleef de rust

Geen zin in een drukke 4-sterren gezinscamping, maar liever afgelegen bij de boer kamperen? Of in de tuin van je jeugdvriendin? Geen probleem. Wij zetten de tent voor je op waar jij maar wil. Neem wel eerst even contact met ons op voordat je boekt zodat we de locatie goed kunnen afstemmen.

Helemaal Eco

Serenity Glamping probeert zoveel mogelijk ecologisch te ondernemen door met biologische producten te werken. De tenten zijn daarnaast van duurzaam katoen en krijgen een 2e leven na hun tijd bij ons. We hopen daarnaast te motiveren om in eigen land op vakantie te gaan door deze unieke ervaring. Zo hoef je niet ver te rijden of te vliegen. Helemaal Eco!

Ervaar meer, betaal minder

De luxe tenten van Serenity Glamping doen qua styling en luxe niet onder aan een suite in een luxe boutique-hotel, toch hebben wij meer de prijs van een B&B. Maar dan op locatie naar keuze én als zeer unieke ervaring terwijl je volop van de natuur kunt genieten. Serenity Glamping biedt uitzonderlijke waarde zonder concessies te doen aan kwaliteit. Simpel gezegd, geen enkel ander Glamping op maat bedrijf biedt een vergelijkbaar luxe ervaring voor zo’n redelijke prijs.

Lees meer -> over onze tenten, bedden & kachels

Praat met een expert:                    

+31 (0)6 51530715
info@serenityglamping.nl
of
Ga naar het contactformulier